Vertalingen

P-TRANSLATIONS vertaalt al uw commerciële, technische, administratieve en contractuele documenten: brochures, mailings, offertes, contracten, draaiboeken, online en zoveel meer.

Vertalingen vanuit en naar alle Europese én exotische talen.

Met kennis van zaken

We kennen onze spelling, woordenschat en grammatica als geen ander. We werken met de beste woordenboeken, lexicons en software. We zijn een kleine ploeg van doorgewinterde vertaalprofessionals. Daarnaast werken we met een oerdegelijk internationaal netwerk van ervaren freelancevertalers.

We spreken uw taal

We respecteren uw vakjargon en slaan uw vaktermen op in een database. Daarmee krijgt u van ons niet alleen in die ene tekst, maar ook in alle volgende vertalingen, een juist en consistent woordgebruik.

Kwaliteit

Hiervoor gaan we 300% altijd. Geen machinale vertalingen. Nooit. Human Only... Goed geschoold én gespecialiseerd in uw vakdomein. Vertalingen naar een vreemde taal worden uitsluitend door native vertalers gemaakt. Elke vertaling krijgt een extra nacontrole. Zo leveren we tiptop kwaliteit af.

Low cost

Onze huidige conjunctuur vraagt om scherpe prijzen. Die kan p-translations aanbieden dankzij een lage kostenstructuur. Daardoor duiken onze tarieven tot vaak 20% onder die van de 'big ones'. Voor eenzelfde kwaliteit.

24/7

We werken met plezier verder als anderen naar huis gaan. Een tandje bijsteken, doen we graag als het dringend is. Dat is een extra service die op een cruciaal moment voor u of uw business het verschil kan maken.

Op tijd

We leveren op het afgesproken tijdstip. Vroeger als het kan, later in geen geval. Dat garanderen we zwart op wit.

Eerlijk

Ethisch ondernemen en eerlijkheid dragen wij hoog in ons vaandel, samen met discretie. Uw documenten (ook vertrouwelijke) zijn bij ons in veilige handen.

Leuk samenwerken

U heeft één aanspreekpunt, dat werkt gemakkelijk en efficiënt. We zijn een toffe bende en gaan voor een hartelijke samenwerking met onze klanten. We are all humans, remember?

P-TRANSLATIONS, ontdek ons en overtuig uzelf...